Over ons

Sinds 2017 is Amstelveen een unieke buitenlocatie rijker; Poel’s Up! Dit ponton is begin 2017 verhuisd van de Amstel naar de Poel, waar het inmiddels niet meer weg te denken is aan de oever van de Poel.

 

Poel’s Up is onderdeel van Fun Center Amstelveen en is een unieke buitenlocatie met een drijvend zwembad en fenomenaal uitzicht over de Poel en het Amsterdamse Bos.

Grenzend aan het bos biedt het tal van mogelijkheden om te genieten van buitenactiviteiten maar ook om te genieten van een hapje en een drankje in de zon of onder de mooie tent.

Poel’s Up is seizoensgebonden locatie, geopend van half april tot half oktober. We zijn dagelijks geopend van 11.00 – 18.00 uur, maar met mooi weer plakken we daar gerust wat uurtjes aan vast! Met regen en harde wind zijn wij gesloten.

Het zwembad bestaat uit een vijftal aan elkaar geschakelde pontons met bar, terras, sanitair en kleedtentjes. De totale voorziening is 500 m2 en het bad is 18 x 5 m. Naast een plons in het bad, bieden de pontons ruimte voor 150 mensen om te genieten van de mooie Poel. Kortom een nieuwe recreatieplek aan de zuidkant van het Amsterdamse Bos, op een steenworp afstand van de avontuurlijke speeltuin en een vertrekpunt om verder het bos in te gaan.

Wat we doen!

Je kunt bij ons zwemmen, suppen, eten & drinken, sporten, maar ook heel goed je verjaardag vieren of een privé evenement organiseren.

Of het nu prachtig weer is, of een Hollandse zomerdag, je zit bij Poel’s Up altijd heerlijk. Er staat een mooie grote tent die geheel afsluitbaar is bij minder mooie dagen en een heerlijk terras om tot de late uurtjes in de zon te zitten.

We serveren lunch, borrel en op verzoek een (privé) BBQ en zijn dagelijks geopend vanaf 11.00 uur. Alleen met heel slecht weer blijven we gesloten.