Over ons in Coronatijd

Deze uitdagende tijd zorgt voor noodzakelijke creativiteit. Anders als voorgaande seizoenen kunnen wij helaas minder gasten ontvangen en zullen er minder feesten en partijen zijn. Het is dus helaas niet mogelijk om zomaar binnen te lopen en een plekje te zoeken of een zwemkaartje te kopen. Door slim om te gaan met de beperkte ruimte rondom de 1,5 meter regel en de bestsellers van de afgelopen seizoenen samen te voegen, verwachten wij de gezinnen en inwoners van Amstelveen en omstreken toch een echte belevenis te geven. Je kunt een tafel reserveren voor een bepaald tijdsblok, de tafel krijg je toegewezen door ons personeel en vanuit daar ga je lekker genieten van de omgeving onze activiteiten en natuurlijk lekker eten en drinken. Meer uitleg bij eten & drinken

Reserveren noodzakelijk, dit kan zowel online reserveren of 0203090344

Openingstijden

Ma-Vrij  11:00 – 17:00  Normale lunch kaart/Food to Share High Tea of Bierproeverij! (naar eten & drinken)

Do-Zo    17:30 – 21:00 BBQ Oklahoma (naar eten & drinken)

Om aan de richtlijnen van het RIVM te voldoen hebben wij de nodige aanpassingen gedaan. De belangrijkste richtlijnen zijn:

  • Volg onze looproutes
  • Wij werken met picknicktafels en terrastafels die anderhalve meter van elkaar af staan, de tafels dienen op hun vaste plek te blijven staan
  • Het personeel begeleid de gast naar de tafels
  • Verplaatsen van tafel mag alléén in overleg met ons personeel
  • Wij werken hoofdzakelijk op reservering.Van ons personeel en onze gasten wordt het volgende verwacht:
  • Bij enige klachten blijft de medewerker of gast thuis
  • Voor vertrek vanuit huis maakt het personeel/gast thuis gebruik van het toilet en wast de handen grondig
  • Bij binnenkomst bij Poel’s Up dient het personeel/gast de handen grondig te wassen
  • Het keukenpersoneel werkt met handschoenen

Reserveren

Reserveren kan bij ons per telefoon, email of via onze website. Wij zullen altijd (telefonisch) navraag doen of de gasten klachten hebben. Indien de gast klachten vertoont kunnen wij de gast weigeren. Wij verzoeken je vriendelijk om thuis voor vertrek gebruik te maken van het toilet en de handen goed te wassen (20 seconden) met water en zeep. Ook willen wij vriendelijk verzoeken om bij binnenkomst bij Poel’s Up de handen te desinfecteerden.

Indien je reserveert bij Poel’s Up zullen wij vragen naar het gewenste arrangement. Bij binnenkomst zal onze host jouw reservering bekijken en jullie begeleiden naar de tafel. Let op: de tafels mogen niet verplaatst worden, deze dienen op de plek te blijven staan.

Kinderfeestjes

De buitenpartijtjes gaan gewoon door. Vooral kinderen hebben wij o.a. Zwem, Sup en Bootcamp partijtjes. kinderfeestjes

We serveren lunch, borrel en op verzoek een (privé) BBQ en zijn dagelijks geopend vanaf 11.00 uur. Alleen met heel slecht weer blijven we gesloten.